Корзина
264 отзыва
Акция Поворотный столик с возможностью наклонаКупить со скидкой
Тафита - всё лучшее для десертов
+380662842242
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
+380 (97) 261-48-34

Масло 82,5 % Бурынское 200 г

  • Заканчивается
  • Код: 6355

59 грн

Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн.

+380 (66) 284-22-42
0979430034Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Отдел сьедобной печати
  • +380 (97) 261-48-34
    Отдел доставки
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
У компании подключены электронные платежи. Теперь вы можете купить любой товар не покидая сайта.
Масло 82,5 % Бурынское 200 г
Масло 82,5 % Бурынское 200 гЗаканчивается
59 грн
+380 (66) 284-22-42
0979430034Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Отдел сьедобной печати
  • +380 (97) 261-48-34
    Отдел доставки
Купить

Описание

Характеристика продукту Продукт, отриманий методом збивання вершків з коров'ячого молока
Склад продукту Вершки з коров'ячого молока
  Консерванти: відсутні
  Алергени: молочний білок, лактоза
  Без ГМО
Органолептика Зовнішній вигляд: поверхня на розрізі блискуча або слабо блискуча, суха
  Консистенція: однорідна, пластична, щільна
  Колір: від світло-жовтого до жовтого
  Запах і смак: чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації
Фізико-хімічні характеристики М.ч. жиру, % min 82,5
  Титрована кислотність плазми °Т max 23
  Волога,% max 16,0
  Кислотність жирової фази °К max 2,5
  рН min 6,25
Мікробіологічні характеристики КМАФАМ, КУО/г < 1,0x10⁵
  БГКП в 0,01г  не допускаються
  Сальмонела, 25г  не допускається
  Стафілокок, 1г не допускається
  Лістерія, 25г не допускається
  Дріжджі /  пліснява * КУО / 1 г 100 в сумі
Харчова цінність (100г) Енергетична цінність: 3140 кДж / 748 ккал
  Білки, г 0,5
  Жири, г 82,5
  Вуглеводи, г 0,8
  Мікроелементи, що природньо містяться в молоці
   
   
   

Характеристики

Основные
Страна производительУкраина
Вес200 г
УпаковкаФольга
СоставСливки с коровьего молока

Информация для заказа

  • Цена: 59 грн

Насколько вам удобно на сайте?

Рассказать Feedback form banner