Агар-агар використовують для приготування:
⠀
мармеладу🍡,
зефіру🍥,
пташине молоко🍮,
желе🍢,
суфле, для отримання м'ясних🐽 і рибних🐟 заливних страв,
для виготовлення морозива🍨, соусів🍯,
маринадів, а також для освітлення напоїв🍹.
⠀
✅Агар-агар абсолютно натуральний продукт☝️, крім того він багатий залізом і йодом💪, також має антибактеріальну властивість, яка сприяє довгого зберігання страв.
⠀
✅Агар-агар не має запаху і смаку і найчастіше зустрічається у вигляді порошку-борошна, не розчинний в холодній воді. Необхідно розчиняти у воді температурою від 90 до 100 градусів. Застигає агар при температурі 40 градусів, а повністю утворюється в потрібну консистенцію в охолодженому вигляді нижче 30 градусів.
⠀
✅Сила гелю 1200.
✅Країна Іспанія.
⠀
мармеладу🍡,
зефіру🍥,
пташине молоко🍮,
желе🍢,
суфле, для отримання м'ясних🐽 і рибних🐟 заливних страв,
для виготовлення морозива🍨, соусів🍯,
маринадів, а також для освітлення напоїв🍹.
⠀
✅Агар-агар абсолютно натуральний продукт☝️, крім того він багатий залізом і йодом💪, також має антибактеріальну властивість, яка сприяє довгого зберігання страв.
⠀
✅Агар-агар не має запаху і смаку і найчастіше зустрічається у вигляді порошку-борошна, не розчинний в холодній воді. Необхідно розчиняти у воді температурою від 90 до 100 градусів. Застигає агар при температурі 40 градусів, а повністю утворюється в потрібну консистенцію в охолодженому вигляді нижче 30 градусів.
⠀
✅Сила гелю 1200.
✅Країна Іспанія.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Фасовка | Фасовка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 70 ₴