
Білий шоколад 30% Natra Cacao
98 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 9
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
БЕЛЫЙ ШОКОЛАД Natra Cacao є результатом тривалого та ретельного процесу блендування, подрібнення та коншування інгредієнтів найвищої якості. Виготовлений виключно з високоякісного какао-олії, молока та цукру, цей тип шоколаду найм'якший під час плавання та має характерний м'який і солодкий смак і перлинно-білий колір. Після ретельно контрольованого процесу охолодження й абсолютної кристалізації шоколад формується в блискучі термостабільні дропси, які зберігають властивості шоколаду: ВМАС (м'якість, ніжність, солодкість) і ТЕКСТУРУ (тверду, і пом'якшувану за плавленні). Білий шоколад Natra Cacao має ніжний вершковий смак натурального іспанського шоколаду.
Має середньо-низьку в'язкість.
Відсотковий вміст натурального какао-олії в шоколаді — 30%.
Відсоткове утримання молочних продуктів — 24%.
Ретельне змішування, перероблення та з'єднання найкращих інгредієнтів дають нам справжній молочний шоколад, з типовим для цього сорту шоколаду ніжним ароматом і смаком. Молочний шоколад виробництва Натра какао — це результат правильного з'єднання тільки найкращих інгредієнтів: маси какао та цукру з додаванням какао-олії, молока, лецитину та натурального ароматизатора. Виготовлений виключно з високоякісного какао-олії, молока та цукру, цей тип шоколаду найм'якший під час плавання та має характерний м'який і солодкий смак і перлинно-білий колір. Після ретельно контрольованого процесу охолодження й абсолютної кристалізації шоколад формується в блискучі термостабільні дропси, які зберігають властивості шоколаду: ВМАС (м'якість, ніжність, солодкість) і ТЕКСТУРУ (тверду, і пом'якшувану за плавленні). Білий шоколад Natra Cacao має ніжний вершковий смак натурального іспанського шоколаду
До складу шоколаду входять тільки натуральні інгредієнти.
Різні походження бобового зерна дає чудовий і обраний аромат і смак шоколаду.
Чому ми рекомендуємо Натра Какао?:
— цей шоколад ідеально підійде для відливання шоколадних фігурок будь-якої складності,
- має підвищену рідкість, що ідеально для шоколадних фонтанів,
- можна застосовувати для покриття кондитерських виробів,
— ідеальний для виготовлення шоколадних цукерок,
- має чудовий смак.
Спосіб використання:
Розігрійте шоколад на водяній бані за температури 40-45 °C або в мікрохвильовій печі за потужності 500W. Темперувати та використовувати за температури 28-32 °C. Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю.
Найменування: Шоколад білий 30% Natra Cacao
Умови зберігання: У складі з постійною температурою 18oC і відносною вологістю до 60%
Характеристики:Білий шоколад із вершковим гармонійним смаком і збалансованою солодкістю.
Виробник: Natra Cacao
Країна-виробник: Іспанія
Течкість: *****
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 98 ₴/100 г