Кошик
578 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Шоколад білий Ariba 32% Італія

45 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 12
Шоколад білий Ariba 32% Італія
Шоколад білий Ariba 32% ІталіяВ наявності
45 /100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральний шоколад лінії Аріба - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовуються в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад?
Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Рекомендації по роботі з шоколадом

Для роботи з шоколадом в рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперування.

Темперирование (рекристализация) - це процес який забезпечує швидке застигання какао масла і кристализацию шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск, і смак шоколаду.

Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 °C, переодически помішуючи масу. Розтоплений шоколад вилийте 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну й гладеньку поверхностьи остудити до 28-29 °C. Робоча температура для чорного шоколаду +31...+32 °C.

ariba 2

При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути не більше +18...+22 °C при вологості 65 %.

Якщо порушені температурні режими:

  • на поверхні шоколаду виступить цукрове або жирове посивіння;
  • буде відсутня блиск на поверхні виробу;
  • процес застигання шоколаду буде довгим.

Шоколад білий «Аріба білі диски» - це натуральний білий шоколад у вигляді дисків з вмістом какао-продуктів не менше 31 %, виготовлений у відповідності з усіма нормами. До складу шоколаду входять: цукор, масло какао, сухе молоко, емульгатор, натуральний ароматизатор «Ваніль». Продукт не містить пальмової олії. Шоколад має сертифікат кошерності.

Область застосування: фігурки, шоколадні плитки, муси, морозиво

Шоколад вимагає темперування.

Вміст какао-масла 31%.Сухе молоко 20%

Смак: ніжний молочний, з ароматом ванілі
Ароматична палітра: інтенсивна.
Текстура: розсипчаста
Консистенція: помірно текуча

Форма: диски

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Тип шоколадуБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 45 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner