Кошик
638 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Шоколад білий Ariba 32% Італія

97 ₴/100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 12
Шоколад білий Ariba 32% Італія
Шоколад білий Ariba 32% ІталіяВ наявності
97 ₴/100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральний шоколад лінії Аріба — це високоякісний натуральний  шоколад, який широко використовують у кондитерському виробництві.

Що таке шоколад?
Це продукт комплексного перероблення насіння какао.

Рекомендації щодо роботи з шоколадом

Для роботи з шоколадом у рідкому вигляді необхідно шоколад здійснювати темперування.

Темперування (рекристалізація) — процес, який забезпечує швидке застигання какао-пасти та кристалізацію шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск і смак шоколаду.

Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 °C, помішуючи масу переодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл  або іншу холодну та гладку поверхні остудити до 28-29 °C. Робоча температура для чорного шоколаду +31...+32 °C.

ariba 2

Під час роботи з шоколадом оптимальна температура в приміщенні має бути не більш ніж +18...+22 °C за вологості 65%.

Якщо порушені температурні режими:

  • на поверхні шоколаду  виступить цукрове або жирове посивіння;
  • не буде блиску на поверхні виробу;
  • процес застигання шоколаду буде довгим.

Шоколад білий «Ариба білі диски» — це натуральний білий шоколад у формі дисків із вмістом какаопродуктів не менш ніж 31%, зроблений відповідно до всіх норм. До складу шоколаду входять: цукор, олія какао, сухе молоко, емульгатор, натуральний ароматизатор «Ваніль». Продукт не містить пальмової олії. Шоколад має сертифікат кошерності.

Сфера застосування: фігурки, шоколадні плитки, муси, морозиво

Шоколад вимагає темпування.

Вміст какао-олії 31%.Сухе молоко 20%

Смак: ніжний молочний, з ароматом ванілі
Ароматична палітра: інтенсивна.
Текстура: розсипчаста
Консистенція: помірно течам

Форма: диски

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Тип шоколадуБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 97 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner