Шоколад білий Ariba 32% Італія
70 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 12
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Натуральний шоколад лінії Аріба — це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовують у кондитерському виробництві.
Що таке шоколад?
Це продукт комплексного перероблення насіння какао.
Рекомендації щодо роботи з шоколадом
Для роботи з шоколадом у рідкому вигляді необхідно шоколад здійснювати темперування.
Темперування (рекристалізація) — процес, який забезпечує швидке застигання какао-пасти та кристалізацію шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск і смак шоколаду.
Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 °C, помішуючи масу переодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну та гладку поверхні остудити до 28-29 °C. Робоча температура для чорного шоколаду +31...+32 °C.
Під час роботи з шоколадом оптимальна температура в приміщенні має бути не більш ніж +18...+22 °C за вологості 65%.
Якщо порушені температурні режими:
- на поверхні шоколаду виступить цукрове або жирове посивіння;
- не буде блиску на поверхні виробу;
- процес застигання шоколаду буде довгим.
Шоколад білий «Ариба білі диски» — це натуральний білий шоколад у формі дисків із вмістом какаопродуктів не менш ніж 31%, зроблений відповідно до всіх норм. До складу шоколаду входять: цукор, олія какао, сухе молоко, емульгатор, натуральний ароматизатор «Ваніль». Продукт не містить пальмової олії. Шоколад має сертифікат кошерності.
Сфера застосування: фігурки, шоколадні плитки, муси, морозиво
Шоколад вимагає темпування.
Вміст какао-олії 31%.Сухе молоко 20%
Смак: ніжний молочний, з ароматом ванілі
Ароматична палітра: інтенсивна.
Текстура: розсипчаста
Консистенція: помірно течам
Форма: диски
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 70 ₴/100 г