Борошно манітоба для випічки з високим вмістом білка "Manitoba", 1 кг (розвіс)
110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Код: 428
+380 (66) 284-22-42
Магазин- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У борошні Манітоба "Manitoba" міститься високий відсоток білка - до 80%, що дозволяє отримати більшу кількість тіста, в порівнянні зі звичайною мукою.
При незначному додаванні борошна Манітоба в звичайне борошно або м'яких сортів, кінцевий виріб "зросте" в якості. Пекарі використовують даний співр борошна, щоб готувати випічку високого рівня.
W (сила борошна / здатність до поглинанню) <380
P / L (співвідношення між пружністю і розтяжністю) 0,7 +/- 0,1
Вміст протеїну близько 22%
Вид і вага оригінальної упаковки: паперовий мішок 25 кг.
Склад: зерна пшениці.
Термін придатності: 12 місяців.
Традиційна італійська пшеничне борошно вищого якості - Манітоба. Створене в процесі максимального подрібнення пшеничних зерен м'яких сортів - типу "0" - з підвищеним вмістом білків. Володіє повітряної текстурою і білосніжним кольором. Ідеально підходить для професійного і домашнього приготування різноманітної солодкої і солоної випічки.
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ:
✔ складної дріжджовий випічки - італійського Панеттоне або пасхальної Коломбо, французьких круасанів і пирогів
✔ домашнього хліба, булочок, кексів та маффінів до сніданку
✔ італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччи
✔ макаронних виробів - свіжої пасти, тесту для лазаньї і запіканок.
Манітоба - сильна борошно з показником сили показник W370 / 390, її можна змішувати з іншим, менш сильною борошном. Борошно Манітоба дозволяє створити особливо еластичне, здатне до активного росту, повітряне тісто.
Містить високу кількість білків - 14 г / 100 г борошна.
Інформація для замовлення
- Ціна: 110 ₴