Кошик
638 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Гліцерин харчовий 100 г

30 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Код: 224
Гліцерин харчовий 100 г
Гліцерин харчовий 100 гВ наявності
30 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
У багатьох кондитерських виробах використовується гліцерин як вологоутримувальний елемент, а також як підсолоджувач.

Гліцерин харчовий впливає на збереження вологи в кондитерці: за 24 години кондитерські вироби без гліцерину можуть втратити до 12% вологи, а втрати з гліцерином — лише 3%. Як емульгатор гліцерин змішує інгредієнти, що не з'єднуються.

Застосування гліцерину в кондитерських виробах

ПЕРЕВАГИ В ВИКОРИСТАННЯ ГЛИЦЕРИНА:

✅- продовжуються терміни зберігання продукту;

✅- зберігається свіжість;

✅- поліпшуються смакові якості;

✅— запобігає «цукровому посіченості».

Хлібобулочна промисловість також використовує гліцерин. Він робить структуру тіста еластичною й пористою, не впливає на роботу пекарських дріжджів, балансує вушку та продовжує терміни заощадження. Пряники, бісквіти, печиво, кекси — до складу цих виробів входить гліцерин.

У кондитерські цукрові вироби, як-от зефір, суфле, мармелад, також містять гліцерин.

Застосування гліцерину в кондитерських виробах

Рецепт мастики з гліцерином😎

Мастика — це кондитерський матеріал для прикрашання тортів і кексів.

Спосіб приготування:

У 2 ст. л. теплої води додати 1/2 год л. желатину. Інтенсивно помішувати до повного розчинення. Можна використовувати мікрохвильову піч на 9 секунд для цього.

У гарячий желатин додати 1/2 ст. л. глюкози та 2 год. гліцерину. Махати до однорідної маси.

До отриманої суміші поступово додати 455 г цукрової пудри. У разі отримання густої маси — вимішати вручну.

Тісто готове, коли не липне до рук і має гладку поверхню.

Зберігати мастику можна приблизно два тижні, якщо загорнути в харчову плівку.

Застосування гліцерину — один із найефективніших способів зберігати кондитерські вироби якомога довше. Також це гарний спосіб вплинути на поліпшення смакових якостей продукту.  Такий продукт заслуговує на особливу увагу, адже спектр його застосування дає змогу використовувати гліцерин у різних сферах життєдіяльності.
.
💡Виробник: Німеччина
.
💰Ціна 100 г  30 грн.
Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner