Кошик
635 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Кондитерський крем "Декор Ап" 27%

150 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 3829
Кондитерський крем "Декор Ап" 27%
Кондитерський крем "Декор Ап" 27%Немає в наявності
150 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Крем на рослинних оліях "ДЕКОР АП"

Рослинні вершки ТМ "Мастер Мартіні" спеціально розроблені для застосування в кулінарії і в кондитерській промисловості.
Поряд із солодкими вершками існують вершки без вмісту цукру, які широко застосовуються в кулінарії для приготування як солоних, так і солодких страв.

Рослинні вершки "Декор Ап":

  • При збиванні збільшуються в об'ємі в 3,5-4 рази і довго зберігають об'єм. В готових виробах – зберігають стабільність і не осідають.
  • Відрізняються великим терміном реалізації порівняно з вершками тваринного походження (120 годин замість 6 годин у тварин вершків).
  • Готовий крем використовується для начинки тортів, тістечок, і для їх декорування в кондитерському виробництві, а також для приготування різних десертів.
  • Для посилення смакових якостей і поліпшення зовнішнього вигляду десертів рекомендується використовувати вершки «Декор Ап» у поєднанні з фруктовими топінгами і наповнювачами. "Декор Ап" можна змішувати з заварними, з масляними кремами, твороженными масами, йогуртами і т. д.
  • Можна використовувати "Декор Ап" для приготування морозива (для поліпшення смакових якостей) м'якого морозива, яке залишається м'яким навіть при -18 проС.
  • Вершки "Декор Ап" чудово стабілізуються за допомогою желатину, фондів і фруктових паст ТМ "Мастер Мартіні".
  • Отриманий крем механічно стабільний, при розрізуванні дає рівний зріз, стійкий до заморожування, розморожування, володіє яскраво вираженим смаком.

Поради: Попередньо охолодити "Декор Ап" при t +2 +6 °С 24 години. Потім помістити в ємність так, щоб вершки покривали віночок на 1/3. Збивати 2 хвилини на малих обертах, потім включити середню швидкість і збити до готовності, близько 3 – 5 хвилин, але не перебивати. Готовий крем використовується відразу після збивання.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner