Кошик
643 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення на повідомлення, бо за її графіком вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим часом.

+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Кероб Light Іспанія 100 г

18 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Код: 332
Кероб Light Іспанія 100 г
Кероб Light Іспанія 100 гВ наявності
18 ₴/100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

По-перше, на відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру.

По-друге, кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2 та D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець.

По-третє, кероб значно знижує засвоєння надлишку холестерину при щоденному прийомі їжі. Його гипохолестериновая здатність у два рази сильніше, ніж у інших харчових волокон.

По-четверте, на відміну від кави і какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді і які викликають звикання і алергію.

Кофеїн і теобромін є стимулянтами. Кофеїн впливає прямо на мозок, стимулюючи почуття, натхнення і пильність. Кофеїн може передаватися з грудним молоком, вагітним жінкам рекомендується утриматися від прийому кофеїну.

Кофеїн має болезаспокійливі властивості, але також має побічні ефекти: неспокій, нервозність, нудота і почастішання серцебиття. Він стимулює вироблення шлункового соку і діє як сечогінний засіб, тобто з-за нього разом з водою може статися витік розчинних у воді вітамінів В і С.
Кофеїн стимулює вивільнення запасів енергії тіла, тобто запас цукрів різко надходить у кров. Самі знаєте, до чого це призводить: діабет, ожиріння тощо

У кэробе відсутня фенилтиламин, який викликає мігрень, і фромамин, який крім мігрені викликає алергію.

У кэробе немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій та цинк) необхідні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
Кероб містить великі вуглеводи (цукру) і дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду і діяти як загусник. Дубильні речовини кэроба зв'язують токсини, таким чином дезактівіруя їх.

Конечно, кэроб не панацея и не лекарственный препарат. Те, кто любят и едят шоколад, могут перейти на кэроб. В любом кулинарном рецепте можно заменить порошок какао на кэроб. 

Резюме:
1) Кэроб по виду похож на порошок какао, но по вкусу гораздо слаще, поэтому в блюда с ним можно вообще не класть сахар.
2) Кэроб бывает двух видов: сырой и жареный.
3) Шоколад содержит влияющие на психику вещества, в то время как кэроб содержит витамины и нужную нам клетчатку. Помимо этого кофеин, содержащийся в шоколаде, вымывает из организма витамины, а вот кэроб из организма выводит токсины.
4) Кэроб используется в выпечке, пудингах, батончиках, то есть им спокойно можно заменить шоколад или какао.
5) Если у вас диарея, шоколадка ваше состояние только усугубит, а вот кэроб принесет облегчение.
6) Шоколад вызывает привыкание в отличие от кэроба. Шоколад мешает организму использовать кальций и цинк, а они очень нужны нашему телу, особенно коже. 

Применение кэроба в кулинарии
Порошок кэроб является идеальным заменителем какао и сахара в шоколадных и кондитерских рецептах не только благодаря приемлемым стоимостным характеристикам, но и органолептическим свойствам. 

Порошок кероб використовується при виробництві як темна, так і білій глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

Застосування кэроба також скорочує використання цукру, так як природна солодкість кэроба становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.

У плодах ріжкового дерева міститься речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, яке використовується в якості стабілізатора і згущувача. Саме завдяки цій речовині кероб, що використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner