Кошик
643 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення на повідомлення, бо за її графіком вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим часом.

+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Кероб Medium Іспанія 100 г

20 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Код: 126
Кероб Medium Іспанія 100 г
Кероб Medium Іспанія 100 гВ наявності
20 ₴/100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

По-перше, на відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі та не вимагає під час приготування солодощів додавання рафінованого цукру. 

По-друге, кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну та містить вітаміни А, В, В2 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію та магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець. 

По-третє, кероб неабияк знижує засвоювання надлишку холестерину під час щоденного приймання їжі. Його гіпохолестеринова здатність удвічі сильніша, ніж в інших харчових волокон. 

По-четверте, на відміну від кави та какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді та викликають звикання й алергію. 

Кофеїн і теобромін є стимуляторами. Кофеїн впливає прямо на мозок, стимулюючи почуття, натхнення й пильність. Кофеїн може передаватися з грудним молоком, вагітним жінкам також рекомендується утриматися від вживання кофеїну. 

Кофеїн має протибольові властивості, але також має побічні ефекти: занепокоєння, нервозність, нудоту та прискорення серцебиття. Він стимулює вироблення шлункового соку та діє як сечогінний засіб, тобто через нього разом із водою може статися витік розчинних у воді вітамінів В і С.
Кофеїн стимулює вивільнення запасів енергії тіла, тобто запас цукрів різко надходить у кров. Самі знаєте, до чого це призводить: діабет, ожиріння та ін. 

У керобі немає фенітиламіну, який викликає мігрень і фромамін, який, крім мігренів, викликає алергію. 

У керобі немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій і цинк) необхідні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються в підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
Кероб містить великі вуглеводи (цукри) та дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду та діяти як загусник. Дубильні речовини кероба зв'язують токсини, у такий спосіб дезактивуючи їх. 

Звісно, кероб не панацея й не лікарський препарат. Ті, хто люблять і їдять шоколад, можуть перейти на кероб. У будь-якому кулінарному рецепті можна замінити порошок какао на кероб. 

Різюмі:
1) Кероб на вигляд схожий на порошок какао, але на смак набагато солодше, тому страви з ним можна взагалі не класти цукор.
2) Кероб буває двох різновидів: сирий і смажений.
3) Шоколад містить речовини, що впливають на психіку, тоді як кероб містить вітаміни та потрібну нам клітковину. Крім цього, кофеїн, що міститься в шоколаді, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто їм спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Якщо у вас діарея, шоколадка ваш стан тільки посилить, а ось кероб принесе полегшення.
6) Шоколад викликає звикання, на відміну від кероба. Шоколад заважає організму використовувати кальцій і цинк, а вони дуже потрібні нашому тілу, особливо шкірі. 

Застосування керобі в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао та цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним високим характеристикам, а й органолептичним властивостям. 

Порошок кероб використовується під час виробництва як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту. 

Застосування кероба також скорочує використання цукру, позаяк природна солодкість кероба становить 0,50-0,60 від солодкості цукру. 

У плодах ріжкового дерева міститься також речовина, що називається «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, використовуваній як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner