Глазур Центраміка Апельсинова Італія
32 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 66
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Кондитерська глазур лінії "ЦЕНТРАМІКА"
Кондитерська глазур лінії "Центрамерика"
(Полуфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)
Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" — це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.
"Центрамерика" — кондитерська глазур як диски d=13-15 мм, у пакованні по 1 кг, з різними ароматами та смаковими якостями:
- Жовтий — лимонний (зі смаком лимона)
- Жовтогарячий — апельсиновий (зі смаком апельсина)
- Рожевий – полуничний (зі смаком полуниці)
- Зелений — фісташковий (зі смаком фісташки)
- Блакитний (з молочним смаком)
Переваги глазурі "Центрамерика":
- глазур проста та зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- має високі органолептичні показники;
- з різними ароматами та смаковими якостями;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривалу збереження готового продукту.
Не вимагає темперування.
Прекрасно підходить для покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
До складу цих кольорових глазурів входять: ароматизатори та барвники натурального походження.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації щодо роботи з глазур'ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 оC.
Робоча температура — 30-35 оС.
Паковання оригінальне:1 кг алюмінієві пакети.
Срок годности: 12 (двісім) місяців.
Умови зберігання: у сухому місці за температури не вищої від 20 °C.
Кошерність: продукт кошерно сертифікований.
- Ціна: 32 ₴/100 г
- Спосіб упаковки: Оригінальне паковання 1 кг. Наша фасування від 100 г у зип пакети.