Кунжутне борошно виходить шляхом подрібнення цілісних насіння сезаму або кунжутного макухи, що залишилося після віджимання масла. Вона не містить глютен і складається більш ніж на 40% з рослинного білка, відрізняється ніжно-горіховим смаком і ароматом. На Сході її використовують, поєднуючи з мигдальною або кокосової борошном, для випічки хліба та здоби. У кулінарії кунжутну борошно використовують для панірування котлет, зраз, биточків, риби. Така панірування додасть блюдам тонкий горіховий смак і приємний аромат.
Харчова цінність і калорійність на 100 г продукту:
Калорійність, ккал
390
Енерг. цінність, кДж
1631
Білки, г
28,08
Жирі, г
9,2
Вуглеводі, г
46,2
- Ціна: 45 ₴