Кошик
697 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення на повідомлення, бо за її графіком вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим часом.

+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик
Топ продаж

Кокосовий цукор 100 г

39 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Код: 6345
Кокосовий цукор 100 г
Кокосовий цукор 100 гВ наявності
39 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кокосовий цукор - вироблений в Індонезії компанією , це натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, не піддавався будь-якої технологічної обробки.

Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить лише 70-89 %. Інші сухі речовини представлені розчинними харчовими волокнами та іншими компонентами соку, внаслідок чого кокосовий цукор має більш низький, у порівнянні з промисловим цукром, глікемічний індекс рівний 55 одиниць.

Органічний кокосовий цукор володіє приємним карамельним смаком і ароматом.

Кокосовий цукор, виготовляється з соку суцвіть кокосових пальм, серед наших співгромадян тільки починає набирати популярність. При цьому від звичного піску бурякового його відрізняє не тільки походження, а й основні властивості, завдяки яким екзотичний продукт вважається більш корисним і приємним на смак.

Кокосовий цукор містить у своєму складі ряд рідких компонентів

Кокосовий цукор – продукт, який виготовляють з соку кокосової пальми, представника сімейства Пальмових, рід Кокос. Її сік стали використовувати для виробництва цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонце, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.

Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35, що вважається найнижчим показником серед подібних продуктів. Кілька років тому найкориснішим підсолоджувачем вважали тростинний цукор, глікемічний індекс якого дорівнює 68. Цей індекс показує швидкість розщеплення углеводсодержащего продукту. Чим він нижчий, тим корисніше продукт. За основу беруть глікемічний індекс глюкози, тобто 100. Високий глікемічний індекс підвищує рівень цукру в крові, викликає різкий викид інсуліну. Цей гормон перетворює вуглеводи в жирові відкладення. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 39 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner