Ксантанова камедь 100 г
58 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 335
+380 (66) 284-22-42
Магазин- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ксантанова камедь — особлива група добавок, головним призначенням яких є формування і збереження консистенції, текстур і форми харчових продуктів.
Використовується в багатьох галузях промисловості: у харчовому під час виробництва напоїв, концентратів швидкого приготування, заморожених продуктів, молочних продуктів (йогуртів, вершків, сирів), глазурів, м'ясних продуктів, дієтичних продуктів, у косметичний під час виробництва кремів для обличчя та лосьйонів, зубних паст і шампунів.
Гарний загусник з вищою в'язкістю у гарячому стані, зберігає вологу продукту.
Рекомендовані дози ксантанової камеді під час приготування:
наповнювачі — 0,2–0,5%;
напитки — 0,05–0,2%;
сметана, сир, плавлений сир, йогурт — 0,05-0,3%;
майонез — 0,2-0,5%;
сухі суміші, заправки, соуси — 0,1–0,2%;
заморожені продукти, соуси, підливи — 0,1–0,3%;
хлібобулочні вироби — 0,05–0,25%;
сиропи — 0,2–0,4%.
На Диете Дюкан використовується для загущення (молока, соусів) і замінення борошна та кукурудзяного крохмалю в тісті. Універсальний продукт! Не є ДОНом. Продовжує відчуття ситості.
Використовується в багатьох галузях промисловості: у харчовому під час виробництва напоїв, концентратів швидкого приготування, заморожених продуктів, молочних продуктів (йогуртів, вершків, сирів), глазурів, м'ясних продуктів, дієтичних продуктів, у косметичний під час виробництва кремів для обличчя та лосьйонів, зубних паст і шампунів.
Гарний загусник з вищою в'язкістю у гарячому стані, зберігає вологу продукту.
Рекомендовані дози ксантанової камеді під час приготування:
наповнювачі — 0,2–0,5%;
напитки — 0,05–0,2%;
сметана, сир, плавлений сир, йогурт — 0,05-0,3%;
майонез — 0,2-0,5%;
сухі суміші, заправки, соуси — 0,1–0,2%;
заморожені продукти, соуси, підливи — 0,1–0,3%;
хлібобулочні вироби — 0,05–0,25%;
сиропи — 0,2–0,4%.
На Диете Дюкан використовується для загущення (молока, соусів) і замінення борошна та кукурудзяного крохмалю в тісті. Універсальний продукт! Не є ДОНом. Продовжує відчуття ситості.
Інформація для замовлення
- Ціна: 58 ₴