Мигдаль смажений 100 г
55 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 9008
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Свіжий смажений мигдаль.
Після того як посмажити мигдаль, в ньому зберігається велика кількість корисних якостей. Серед них:
- Горіх є натуральним антиоксидантом.Досягається це завдяки присутності в ньому вітаміну Е, який активно бореться з першими ознаками старіння.Щоденне вживання покладеної норми мигдалю допоможе зберегти тонус шкіри, роблячи її більш молодий і пружною.
- Усунення симптомів і наслідків захворювань, пов'язаних з сечовивідної і травної систем. Мигдаль добре виводить пісок з нирок, нормалізує роботу печінки, а також відновлює функції селезінки.
- Зменшує або повністю позбавляє від судом. Після того як посмажити мигдаль, а в ньому зберігається анальгетик, має природне походження.
- Ядра смаженого горіха рекомендується приймати людям, у яких спостерігаються проблеми з дихальною системою.Зазвичай мигдаль радять їсти тим, у кого є такі захворювання як астма і пневмонія.
Є безліч різних способів, як підсмажити ядра і зберегти всі корисні властивості горіхів. Якщо набридає просто є мигдаль, то в нього можна додати різні інгредієнти, в результаті чого вийде мигдальне молочко. Його добре пити при печії. Продукт впорається з проблемою буквально за лічені хвилини.
У складі горішків присутні антиоксиданти. Якщо ввести обсмажені ядра в свій щоденний раціон, то через деякий час можна відзначити наступні зміни:
- Шкіра набуває ніжність і підтягнутість.
- Волосся стає більш здоровими і блискучими.
- Якщо зробити з мигдалю крем, то він допоможе швидко впоратися з розтяжками на шкірі.
Мигдаль в обсмаженого вигляді може позначитися не тільки позитивно на роботі організму, але також стати причиною деяких негативних реакцій. Якщо вживати плоди мигдалевого дерева у великій кількості, то у людини почне розвиватися на них алергія. Також смажені горіхи можуть стати причиною отруєння організму людини.
- Ціна: 55 ₴