Житній солод ферментований 500 г
75 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 52014
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Солод молотий для житнього хліба, квасу, також його можна додавати в різні молочні та кисломолочні продукти, сир, фарш, готові салати.
Спосіб застосування солоду житнього "Рогамальт":
Додати житній солод «Рогамальт» безпосередньо в муку|борошно| і перемішати, або залити гарячою водою (1 частина солоду і 3 частини води 100ºС) і залишити на 10-15 хв
Дозування солоду Рогамальт:
1-3% від маси борошна або від 10 до 30 грам на 1 кг борошна
Склад: житній солод.
Житній солод «Рогамальт» – це ідеальна добавка для приготування всіх селянських житніх та житньо-пшеничних сортів хліба, яка має у своєму складі спеціальну муку натурального житнього солоду. Житній солод "Рогамальт" додасть вашому хлібу ароматного запаху пряний житньо-солодовий смак і насичений колір.
Для покращення якості готової продукції житньо-пшеничного хліба часто вдаються до зміни в рецептурі пропорцій між пшеничною та житньою мукою, шляхом збільшення процентного вмісту пшеничної муки. Однак при цьому помітно змінюється окраска виробів і природний смак житньо-пшеничного хліба, хоча зовнішній вигляд готового виробу заслуговує на високу оцінку. У таких випадках необхідно використовувати ржаний солод «Рогамальт», який заповнить гаму недоліків при виробництві житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів.
У деяких випадках ржаний солод «Рогамальт» застосовується при виробництві темних сортів хліба та булочок з пшеничної муки, надаючи виробам природний смак та окрасу житнього хліба.
Поживна цінність у 100 г продукту: білки -18.8 г, жири – 1,1 г, вуглеводи – 61,4 р. Калорійність у 100 г продукту 323 ккал.
Зберігати 6 місяців з дня фасування в сухому прохолодному місці. Дата фасування вказана на упаковці.
- Ціна: 75 ₴