Кошик
638 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Житній солод ферментований 500 г

75 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Код: 52014
Житній солод ферментований 500 г
Житній солод ферментований 500 гВ наявності
75 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Солод молотий для житнього хліба, квасу, також його можна додавати в різні молочні та кисломолочні продукти, сир, фарш, готові салати.
Спосіб застосування солоду житнього "Рогамальт":
Додати житній солод «Рогамальт» безпосередньо в муку|борошно| і перемішати, або залити гарячою водою (1 частина солоду і 3 частини води 100ºС) і залишити на 10-15 хв
Дозування солоду Рогамальт:
1-3% від маси борошна або від 10 до 30 грам на 1 кг борошна

Склад: житній солод.

Житній солод «Рогамальт» – це ідеальна добавка для приготування всіх селянських житніх та житньо-пшеничних сортів хліба, яка має у своєму складі спеціальну муку натурального житнього солоду. Житній солод "Рогамальт" додасть вашому хлібу ароматного запаху пряний житньо-солодовий смак і насичений колір.
Для покращення якості готової продукції житньо-пшеничного хліба часто вдаються до зміни в рецептурі пропорцій між пшеничною та житньою мукою, шляхом збільшення процентного вмісту пшеничної муки. Однак при цьому помітно змінюється окраска виробів і природний смак житньо-пшеничного хліба, хоча зовнішній вигляд готового виробу заслуговує на високу оцінку. У таких випадках необхідно використовувати ржаний солод «Рогамальт», який заповнить гаму недоліків при виробництві житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів.

У деяких випадках ржаний солод «Рогамальт» застосовується при виробництві темних сортів хліба та булочок з пшеничної муки, надаючи виробам природний смак та окрасу житнього хліба.

Поживна цінність у 100 г продукту: білки -18.8 г, жири – 1,1 г, вуглеводи – 61,4 р. Калорійність у 100 г продукту 323 ккал.

Зберігати 6 місяців з дня фасування в сухому прохолодному місці. Дата фасування вказана на упаковці.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner