Callebaut VELVET 33,1% натуральний білий шоколад зі смаком свіжого молока 100 г
93 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 10
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Білий шоколад Velvet від Callebaut містить 33,1% какао-пасти та 21,9% молока, завдяки чому має дуже виражений смак свіжого молока. Цей незвичайний білий шоколад має дуже гармонійний смак і дарує м'яке відчуття свіжого молока із солодким відтінком. У роті відчувається невимушений і водночас багатий вершковий смак.
Velvet ідеальний у найрізноманітніших комбінаціях: від незвичайних спецій, як-от 54 шафран, до незвичайних фруктів.
Серія Velvet вирізняється також зниженим вмістом цукру, тому обов'язково сподобається людям, які ретельно стежать за своїм здоров'ям, але не можуть утриматися від шоколадних ласощів.
Завдяки середній в'язкості (три краплі) білий шоколад Velvet чудово підійде практично для всіх різновидів кондитерських робіт: з його допомогою ви зробите соуси, глазурі, наповнювачі, ганаш, створите декор, віділлєте фігурки та приготуєте морозиво та формовані цукерки.
Цей тип шоколаду можна використовувати для фондю або шоколадного фонтана, але водночас до нього потрібно додати 100-130 г. какао-олії на кожні 2,5 кг. Зручна форма у формі маленьких каллетів дає змогу використовувати Velvet як самостійний декор, а також прискорює процес переплавлення.
Незмінна якість і смак продукції Callebaut подарують вам справжнє задоволення.
Velvet — Насичений смак свіжого молока. Не надто солодкий.
Вміст какао 32%, з них 32% какао-паста, 22,3% молока.
Країна походження какао-бобів:
Переважно західноафриканські какао-боби, переважно сортують флореро.
РРЦ | 1 |
Течкість (в'язкість) | ●●●○○ |
Форма | Каллети |
Тип шоколаду | Білий |
Вміст какао-продуктів, % | 33 |
Виробник | Callebaut |
Заводське паковання | 10 кг |
Термостабільність | Не термостабільний |
- Ціна: 93 ₴/100 г