Шоколадна глазур Карібе білі диски (Італія) Master Martini
25 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 5
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
"Карібе Шоколадні Білі Диски" – матові монетки, шоколад білого кольору, d=10-15 мм.
Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.
Як правильно розтопити "Кариби шоколадні диски"?
Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.
З допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.
З допомогою шоколадних дисків і Каравела крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, але і «не пристає» до рук.
Оригінальна Упаковка: картонна коробка, маса нетто 20 кг
Ми фасуємо в зіп пакети.
ЛІНІЯ "КАРіБе ГЛАЗУРІ"
Глазурі "Карібе шоколадні диски" – не вимагають темперування, високоякісні глазурі у пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для виливки фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.
Одним з переваг "Кариби шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Мастер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Прості і зручні у використанні.
- Володіють високими органолептичними показниками.
- Стійкі до окислення.
- Мають не зникає блиск.
- Забезпечують тривале збереження готового продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
- Ціна: 25 ₴/100 г