Кошик
620 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення на повідомлення, бо за її графіком вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим часом.

+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Глазур чорна диски Master Martini (Італія)

25 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 6
Глазур чорна диски Master Martini (Італія)
Глазур чорна диски Master Martini (Італія)В наявності
25 /100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

"Карибе Шоколадні Чорні Диски" — матові монетки, шоколад чорного кольору, d = 10-15 мм.

Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикрашання.

Як правильно розтопити "Карибе шоколадні диски"?

Для декору — розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 °C і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку пом'яку помадку.
За допомогою шоколадних дисків і Каравелла крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигну скоринку, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізання готового виробу, але й «не пристає» до рук.

Паковання оригінальне: картонна коробка, маса нетто 20 кг.

Ми фасуємо в зип пакети.

ЛІНІЯ "КАРІБЕ ГЛАЗУРИ"

Глазурі "Карибе шоколадні диски" — не потребують темперації, високоякісні глазурі в пластинках із високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.

Однією з переваг "Карисе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Майстер Мартіні" відлиті у формі дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:

  • Простирадло та зручне у використанні.
  • Мають високі органолептичні показники.
  • Стійкі до окиснення.
  • Мають блиск, що не зникає.
  • Забезпечують тривалу збережність готового продукту.
Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner