Глазур чорна диски Master Martini (Італія)
25 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 6
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
"Карибе Шоколадні Чорні Диски" — матові монетки, шоколад чорного кольору, d = 10-15 мм.
Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикрашання.
Як правильно розтопити "Карибе шоколадні диски"?
Для декору — розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 °C і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку пом'яку помадку.
За допомогою шоколадних дисків і Каравелла крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигну скоринку, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізання готового виробу, але й «не пристає» до рук.
Паковання оригінальне: картонна коробка, маса нетто 20 кг.
Ми фасуємо в зип пакети.
ЛІНІЯ "КАРІБЕ ГЛАЗУРИ"
Глазурі "Карибе шоколадні диски" — не потребують темперації, високоякісні глазурі в пластинках із високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів.
Однією з переваг "Карисе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, полягає в тому, що глазурі "Майстер Мартіні" відлиті у формі дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва, а також:
- Простирадло та зручне у використанні.
- Мають високі органолептичні показники.
- Стійкі до окиснення.
- Мають блиск, що не зникає.
- Забезпечують тривалу збережність готового продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
- Ціна: 25 ₴/100 г