Шоколад чорний Ariba 57% Італія
40 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 26
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Темний шоколад "АРІБА ФОНДЕНТЕ" 57%. Какао-олія 36-38%
Смак: м'який, ніжний
Ароматична палітра: інтенсивна
Текстура: розсипчаста
Консистенція: помірно течам
Шоколад вимагає темпування
Сфера застосування: Начинки, ганаш, глазурування, відливання фігур.
Натуральний шоколад лінії Аріба — це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.
Що таке шоколад?
Це продукт комплексного перероблення насіння какао.
Лінія Аріба представлена як шоколадні диски, плитки, дропси, які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.
Ариба "Чорний шоколад у дисках" — шоколад у дисках із вмістом какаопродуктів — 54 % и 60 %.
Використовується для приготування цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.
Темперацію шоколаду ручним способом:
- Розтопити шоколад до температури 45 °C, перемішати до однорідного стану.
- Вилити розтоплений шоколад на мармур 2/3 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.
- Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/3 шоколаду.
- Перемішати до температури 30-32 °C.
Рекомендації під час темперування:
- Під час темперування шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
- Для темперування потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Чорний |
- Ціна: 40 ₴/100 г