Агар-агар використовують для приготування:
⠀
мармеладу🍡,
зефіру🍥,
пташине молоко🍮,
желе🍢,
суфле, для отримання м'ясних🐽 і рибних🐟 заливних страв
для виготовлення морозива🍨соусів🍯,
маринадів, а також для освітлення напоїв🍹.
⠀
✅Агар-агар абсолютно натуральний продукт☝️, крім того, він багатий на залізо і йод💪також має антибактеріальну властивість, яка сприяє довгому зберіганню страв.
⠀
✅Агар-агар не має запаху та смаку та найчастіше трапляється у формі порошку-муки, що не розчинний у холодній воді. Необхідно розчиняти у воді температурою від 90 до 100 градусів. Застигає агар за температури 40 градусів, а повністю утворюється в потрібну консистенцію в охолодженому вигляді нижче 30 градусів.
⠀
✅Сила гелю 900.
⠀
мармеладу🍡,
зефіру🍥,
пташине молоко🍮,
желе🍢,
суфле, для отримання м'ясних🐽 і рибних🐟 заливних страв
для виготовлення морозива🍨соусів🍯,
маринадів, а також для освітлення напоїв🍹.
⠀
✅Агар-агар абсолютно натуральний продукт☝️, крім того, він багатий на залізо і йод💪також має антибактеріальну властивість, яка сприяє довгому зберіганню страв.
⠀
✅Агар-агар не має запаху та смаку та найчастіше трапляється у формі порошку-муки, що не розчинний у холодній воді. Необхідно розчиняти у воді температурою від 90 до 100 градусів. Застигає агар за температури 40 градусів, а повністю утворюється в потрібну консистенцію в охолодженому вигляді нижче 30 градусів.
⠀
✅Сила гелю 900.
Інформація для замовлення
- Ціна: 160 ₴/100 г