Кошик
629 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Какао терте Пластинами Нідерланди 100 г

65 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 9510
Какао терте Пластинами Нідерланди 100 г
Какао терте Пластинами Нідерланди 100 гНемає в наявності
65 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Какао терте натуральне ТМ "Gercens Cacao".

Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-д' cosin.

Енергетична цінність: 607 ккал. 2550 кДж.

Харчова цінність: Білки-15.5г. Жири-54г. Вуглеводи-17.8г.

Зберігати в сухому прохолодному місці, за температури не 18-22 °C і відносній вологості не більш ніж 50%

Користь какао тертого

Какао-боби сповнені антиоксидантних поліфенолів, які скорочують ризик серцевих захворювань. Цей хімічний компонент є у всіх фруктах, проте особливо високою концентрацією й активністю вирізняється саме в какао.
Вживання какао дуже корисне для головного мозку. У бобах какао міститься дуже корисна речовина — антиоксидант флаванол, який покращує кровообіг мозку.
Згідно з дослідженням, флаванол може бути використаний у лікуванні хвороб, пов'язаних зі слабким кровотоком у судинах головного мозку. Не все какао містить достатню кількість флаванолу. Це пов'язано з тим, що цей антиоксидант надає напою гіркого смаку, тому під час виробництва його часто видаляють. Какао ефективне для зниження кров'яного тиску, допомагає посилювати приплив крові до мозку та кінцівок. Какао багатий на білок, клітковину, вітаміни, фолієву кислоту, мінерали, а за вмістом заліза та цинку його взагалі можна назвати рекордсменом серед усіх продуктів. Какао багате на пурини, які є складником нуклеїнових кислот і забезпечують зберігання й передавання генетичної інформації, а також беруть участь у біосинтезі білків.

Використання какао тертого

какао терте використовується в кулінарії під час виробництва шоколаду, зокрема гарячого ароматного напою. Просто розтопіть плитку та додайте улюблені інгредієнти до смаку.
Дуже смачно з модом або сиропом ріжкового дерева! Також можна додавати в каші, випічку та салати.
Крім того, терте какао — незамінний складник різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярний у миловаренні для створення гарного мармурового ефекту; як натуральний барвник.
Какао терте не містить цукру та будь-яких домішок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі та ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою й шовковистою, а й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії та комфорту.

РЕЦЕПТ ЗАСТОСУВАННЯ.

З тертого какао в домашніх умовах Ви можете приготувати справжній гарячий шоколад і натуральні цукерки.

Какао напій.
1 л молока
60-80 г. какао тертого, попередньо подрібненого з плиток на порошок
1 ст. л. фруктози або цукру (можна ароматизованої ваніллю)
15 гр. какао-паста нерафінованого.
Молоко нагрівається практично до кипіння, але не закипить, всипати всі інгредієнти, довести до кипіння, дати настоятися в теплому місці.
Какао терте, водночас буде крупинками, не встигши ще як слід розібратися, тому треба дати йому настоятися.
Какао-олія можна й не класти, тому що в какао тертом вона й так міститься в невеликій кількості (не все вона йде під час вичавлювання), але якщо додати все-таки какао-олія, але напій буде ароматнішим, насиченішим.

Шоколад
Дивлячись який шоколад робимо: вершковий, гіркий, стільки й беремо тертого какао.
Вершковий шоколад: какао терте 45%, какао-паста нераф. 20%, вершки (20-35% жирності) 25%, цукор/ фруктоза/мідь 10%. Горіхи, родзинки на смак.
Гіркий шоколад: какао терте 65-85%, какао-паста нераф. 15%, цукор/ фруктоза/міда/сушена журавлина, горіхи, родзинки — на смак.
Терте какао та какао-паста має розтопити на водяній бані за температури приблизно 50 градусів, а наприкінці додати мед, розлити формочками та поставити на 2 години в холодильник. Не додавати мед у гарячий шоколад понад 40 градусів, по-перше, мед втрачає свої властивості, по-друге, виробляє шкідливі для печінки речовини. 
Якщо замість меду додати цукрову пудру в шоколаді, можуть на смак відчуватися маленькі крупинки.
На смак домашній шоколад із натурального тертого какао нічим не відрізняється від справжнього швейцарського шоколаду!
У світі зараз відбувається справжній «шоколадний бум», випускається косметика та шампуні на основі какао, у косметичних салонах завойовують популярність антицелюлітні шоколадні обгортання. Після впливу шоколаду шкіра очищається і зволожується, набуває приємного бронзового відтінку, зникають пігментні плями та вугри.

КОСТМЕТОЛОГІЯ.(Шоколадне обгортання).

150-200 г. какао тертого розтопити на водяній бані
30 гр. какаотертого
мед
сіль
вершки (на розсуд)

Змішати, нанести на тіло, обернутися в плівку пішову, укутатися в ковдру або лягти в електричну теплу ковдру. Лежати 25-40 хвилин. Змити водою, нанести легкий крем для тіла з запахом какао — для пролонгації шоколадного облямівка.

Крім приготування масок і обгортань, олія какао дуже популярна для приготування мила, масажних сумішей, бальзамів для губ. Какао-олія чудово живить, зволожує, пом'якшує, оживляє й тонізує шкіру, роблячи її ще ніжнішою, гладкішою та сяйливішою. Крім того, воно має згладжувальні властивості, що робить його просто незамінним у боротьбі проти зморщок.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner