Вибухова карамель, також відома як «свердний цукор» або «вибухувальні кристали» — це просто!
Кристали карамелі газовані в рисовому крохмілі, тому спінюються вони тільки під час контакту з вологою. Тому потріскування ви відчуєте, тільки в роті. Покладіть кілька шматочків на язик, щоб відчути потріскання й почути характерний тріск.
Поппінг-конфети, так їх називають у Європі, колись були тільки дитячою солодкістю, а тепер часто використовуються на кухнях, відзначених зірками Мішлен. Їх використовують із шоколадом, у тістечках, у безі, у шоколадних трюфелях.
Склад: цукор, сироп глюкози, лактоза, вуглекислий газ, рисовий крохмаль.
Інформація для замовлення
- Ціна: 55 ₴/50 г.