Спрей для швидкого охолодження шоколаду Freezer від Food Colours являє собою зріджений газ у балоні з трубкою.
Ідеально підходить для склеювання шоколадних декорів і шоколадних фігур. Для швидкого охолодження шоколаду, ізомальту, глазурі, марципана та інших елементів кондитерського декору.
Рекомендації щодо застосування:
Freezer забезпечує швидке точкове охолодження кондитерським виробам. Для цього використовується тонка, але потужна струмінь з температурою не менш ніж 25 °C. Вона має вузький діапазон, тому не розрахована на заморожування великої поверхні.
Використання спрею:
Розпилити тонкий і рівний шар на поверхню на відстані 15-20 см і дати висохнути.
Попередження: препарат вогненебезпечний! Працюйте далеко від джерел вогню або сильно нагрітих елементів. Не скеровуйте на шкіру або в очі.
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці, недоступному для дітей, далеко від джерел тепла та відкритого полум'я.
Термін зберігання — 3 роки
Об'єм — 400 мл
Інформація для замовлення
- Ціна: 475 ₴