Кошик
635 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Сублімований порошок смородини 100 г

125 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 9179
Сублімований порошок смородини 100 г
Сублімований порошок смородини 100 гНемає в наявності
125 ₴
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сублімаційна сушка - процес, при якому заморожена сировина міститься в низькотемпературний вакуум і кристали льоду в продукті сублімуються у водяну пару, в той час, як клітинна структура оригінального продукту залишається недоторканою. Незважаючи на те, що в процесі сублімації фрукти та ягоди втрачають свою вагу, проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів та ягід, після сушіння сублімації зберігаються на 95%.

Використовуючи сублімовані ягоди в кулінарії, можна не турбуватися, що готовий пиріг або коктейль доведеться підфарбовувати або додавати ароматизатор. Аромат від ягід настільки сильний, а головне натуральний, що ніяких добавок не вимагає.

Вологість сублімованих ягід не перевищує 8%, тому їх часто використовують у розмеленому вигляді як додавання в тісто, креми, коктейлі, так і напої.

Сублімовані фрукти використовують як натуральну смакову добавку в чаї, каші, мюслі, шоколаді і різній випічці. Відмінно підходять для приготування морсів та фруктових соків (залити теплою водою на 10-20 хвилин)


На 10 г сухого продукту додати 100 мл теплої (20-40*) води, перемішати. Через 2-3 хвилини продукт готовий до вживання.

Виробник - Україна

Термін придатності - 12 місяців

Характеристики
Основні атрибути
Вага25 г
Країна виробникФранція
Користувальницькі характеристики
ВиробникDiana food sas
Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner