Сублімований порошок смородини 100 г
65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності 2 од.
- Код: 9179
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Сублімаційна сушка - процес, при якому заморожена сировина міститься в низькотемпературний вакуум і кристали льоду в продукті сублімуються у водяну пару, в той час, як клітинна структура оригінального продукту залишається недоторканою. Незважаючи на те, що в процесі сублімації фрукти та ягоди втрачають свою вагу, проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів та ягід, після сушіння сублімації зберігаються на 95%.
Використовуючи сублімовані ягоди в кулінарії, можна не турбуватися, що готовий пиріг або коктейль доведеться підфарбовувати або додавати ароматизатор. Аромат від ягід настільки сильний, а головне натуральний, що ніяких добавок не вимагає.
Вологість сублімованих ягід не перевищує 8%, тому їх часто використовують у розмеленому вигляді як додавання в тісто, креми, коктейлі, так і напої.
Сублімовані фрукти використовують як натуральну смакову добавку в чаї, каші, мюслі, шоколаді і різній випічці. Відмінно підходять для приготування морсів та фруктових соків (залити теплою водою на 10-20 хвилин)
На 10 г сухого продукту додати 100 мл теплої (20-40*) води, перемішати. Через 2-3 хвилини продукт готовий до вживання.
Виробник - Україна
Термін придатності - 12 місяців
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 25 г |
Країна виробник | Франція |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Diana food sas |
- Ціна: 65 ₴