Кошик
624 відгуків
+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR Білий диски 34%

99 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 13
Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR Білий диски 34%
Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR Білий диски 34%В наявності
99 /100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR - "Білий, Диски, 34%"


Опис:

Білий кувертюр преміум якості Barry Zephyr, виготовлений з какао-бобів Західної Африки, переважно з сорту Forastero, у формі дисків, відрізняється низьким вмістом цукру та вираженим смаком молока. Діаметр 8-10 мм. Вміст какао щонайменше 34%, молока –25%. Плинність – п'ять крапель. Шоколад Barry Zephyr оптимальний для створення делікатних найтонших шоколадних декорів та корпусів цукерок, для приготування мусів, ганашей та соусів без зайвої солодощі. Також цей шоколад чудово виглядатиме у фондю або використовуватиметься для шоколадного фонтану.

Рекомендації щодо застосування:

Темперування:

Шоколад темперують на мармуровій дошці, оскільки мармур залишається холодним незалежно від зовнішніх температур. При роботі з ним обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд. Шоколад розтопити при постійному помішуванні до температури 40-45°C. Вилити 2/3 на мармурову поверхню для рівномірного охолодження та розподілу шоколадної маси, перемішуючи металевим скребком, дати охолонути до 25-26°C. Зібрати шоколад в ємність з 1/3 шоколаду, що залишилася, і ретельно перемішати до температури 29-30°C. Із шоколадом можна працювати.

Склад: цукор, какао-масло, сухе знежирене молоко, безводний молочний жир, соєвий лецитин, натуральна ваніль.

Харчова цінність у 100 р. продукту: білки - 7,5 г, жири - 41,9 г, вуглеводи - 47,2 (у тому числі сахароза - 46,8);

Енергетична цінність: 597 Ккал.

Зберігати: при температурі 12-20°C, вологості повітря ⩽70%, у чистому, сухому приміщенні без сторонніх запахів.

Термін придатності: 1 рік.

Оригінальна упаковка: 10 кг.

Виробництво: Cacao Barry (Франція).

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Тип шоколадуБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 99 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner