Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR Білий диски 34%
114 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 13
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Шоколад CALLEBAUT ZEPHYR - "Білий, Диски, 34%"
Опис:
Білий кувертюр преміум якості Barry Zephyr, виготовлений з какао-бобів Західної Африки, переважно з сорту Forastero, у формі дисків, відрізняється низьким вмістом цукру та вираженим смаком молока. Діаметр 8-10 мм. Вміст какао щонайменше 34%, молока –25%. Плинність – п'ять крапель. Шоколад Barry Zephyr оптимальний для створення делікатних найтонших шоколадних декорів та корпусів цукерок, для приготування мусів, ганашей та соусів без зайвої солодощі. Також цей шоколад чудово виглядатиме у фондю або використовуватиметься для шоколадного фонтану.
Рекомендації щодо застосування:
Темперування:
Шоколад темперують на мармуровій дошці, оскільки мармур залишається холодним незалежно від зовнішніх температур. При роботі з ним обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд. Шоколад розтопити при постійному помішуванні до температури 40-45°C. Вилити 2/3 на мармурову поверхню для рівномірного охолодження та розподілу шоколадної маси, перемішуючи металевим скребком, дати охолонути до 25-26°C. Зібрати шоколад в ємність з 1/3 шоколаду, що залишилася, і ретельно перемішати до температури 29-30°C. Із шоколадом можна працювати.
Склад: цукор, какао-масло, сухе знежирене молоко, безводний молочний жир, соєвий лецитин, натуральна ваніль.
Харчова цінність у 100 р. продукту: білки - 7,5 г, жири - 41,9 г, вуглеводи - 47,2 (у тому числі сахароза - 46,8);
Енергетична цінність: 597 Ккал.
Зберігати: при температурі 12-20°C, вологості повітря ⩽70%, у чистому, сухому приміщенні без сторонніх запахів.
Термін придатності: 1 рік.
Оригінальна упаковка: 10 кг.
Виробництво: Cacao Barry (Франція).
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 114 ₴/100 г