Кошик
615 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити замовлення на повідомлення, бо за її графіком вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим часом.

+380 (66) 284-22-42
+380 (66) 721-68-87
Тафіта - все для десертів
Кошик

Білий шоколад Callebaut Select S2 27%

60 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 8
Білий шоколад Callebaut Select S2 27%
Білий шоколад Callebaut Select S2 27%В наявності
60 /100 г
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
+380 (66) 284-22-42
Магазин
  • +380 (66) 721-68-87
    Відділ замовлення декору
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 – ідеальний підходить для виливки середніх та великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.

Виконаний у формі дисків (каллет) діаметром 8-10 мм.

Відмінно підійде для ліплення та моделювання.

Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао-містять у складі 25,5%.

Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.

Спосіб використання:

Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.

Або, якщо вам не важливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт:)

Умови та термін зберігання:

Зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.

РРЦ 1
Плинність (в'язкість) ●●○○○
У вигляді Каллеті
Вид шоколаду Білий
Зміст какао-продуктів, % 25.5
Виробник Callebaut
Заводська упаковка 10 кг
Термостабільність Не термостабільний

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner