Білий шоколад Callebaut Select S2 27%
76 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 8
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Білий шоколад кондитерський S2 містить на 3% менше какао-олії, ніж у класичному рецепті білого шоколаду, що робить його менш текучим. Шоколад має збалансований вершково-молочний смак з нотками ванілі. Завдяки менш плинній текстурі, рецепт S2 – ідеальний підходить для виливки середніх та великих порожнистих фігур. Цей шоколад також підходить для створення ганашей та начинок з вершковим смаком та ніжною структурою, він легко комбінується з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими фруктами та ягодами, гострими спеціями, пивом та багатьма іншими продуктами.
Виконаний у формі дисків (каллет) діаметром 8-10 мм.
Відмінно підійде для ліплення та моделювання.
Натуральний білий шоколад з мінімальною кількістю какао-містять у складі 25,5%.
Какао боби: Зроблено з сорту какао бобів в основному Форастеро із Західної Африки.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані за температури 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати та використовувати при температурі 26-27ºС.
Або, якщо вам не важливий зовнішній вигляд шоколадних цукерок, бельгійський шоколад дуже смачний як самодостатній десерт:)
Умови та термін зберігання:
Зберігати 18 місяців від дня виготовлення в сухому прохолодному місці.
РРЦ 1
Плинність (в'язкість) ●●○○○
У вигляді Каллеті
Вид шоколаду Білий
Зміст какао-продуктів, % 25.5
Виробник Callebaut
Заводська упаковка 10 кг
Термостабільність Не термостабільний
- Ціна: 76 ₴/100 г