Пудинг "Карамель"
З 1 пакетика напівфабрикату виходить 500 гр готового пудингу (4 порції).
Приготування:
1. Взяти знежирене молоко у кількості 500мл. Відокремити 4 ст. ложки молока і змішати з|із| вмістом всього пакета, додати|добавляти| цукрозамінник в еквіваленті 2- 3 ст. ложок цукру. (Стевія 4-6 таблеток, або половину чайної ложки сипучої стевії.)
2. Молоко, що залишилося, довести до кипіння і постійно перемішуючи додати приготовлену раніше суміш.
3. Пудингову суміш ще раз довести до кипіння та варити перемішуючи 1 хв. Гарячий пудинг розлити у формочки та охолодити.
Склад:
Крохмаль кукурудзяний, какао знежирене, барвник: бета-каротин, ароматизатор карамель, мальтодекстрин.
У 100г. готового продукту міститься: білки – 0,9 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 84 г.
Енергетична цінність: 100г продукту 343 ккал.
- Ціна: 23 ₴

