НАЗНАЧЕНИЕ: широко використовується в харчовій промисловості як замінник цукру
Дозування: Згідно з рецептури
Характеристика: однорідна в'язка рідина від безбарвного до жовтого кольору, має солодкий смак, властивий цьому продукту. Консистенція багато в чому залежить від температури, за якої зберігається сироп.
Масова частка сухих речовин становить не менш ніж 75,0%, масова частка глюкози становить не менш ніж 15,0%,
Калорійність 100 г продукту — 279,6 ккал.
Застосування: для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, морозива, десертів,карамелі, йогуртів, для виробництва консервів із ягід і плодів, для виготовлення безалкогольних напоїв.
Переваги: уповільнює процес одержання хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, подовжуючи їх термін зберігання, затримує кристалізацію сахарози, посилює аромат і зберігає забарвлення фруктів у процесі консервування, має велику біологічну цінність по проти цукру.
- Ціна: 38 ₴