Тримолін - це торгова назва інвертного цукру, біла солодка масса (солодше ніж цукор) без запаху, що складається з глюкози і фруктози в рівних пропорціях яка утворюється під час гідролізу цукру під впливом кислоти або ферментів. Цей процес призводить до розкладу сахарози на її складові частини - глюкозу та фруктозу.
Використовується як антикристалізатор (наприклад при заморожуванні начинок, мусів, морозива, також підсилює аромат виробу та використовується для уповільнення черствіння кондитерських виробів, а також зберігає помадки та цукерки гладенькими та запобігає тріщинам, завітрюванню, а також збільшує термін зберігання десертів. Тому він Вам точно знадобиться в приготуванні фінішного крему, начинок, зефіру, цукерок та випічці.328 ккал
- Ціна: 65 ₴