Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, в ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С. Низька калорійність продукту дозволяє вживати його людям, страждаючим надлишковою масою тіла. Вживання сухого кокосового молока покращує нервову і сечостатеву систему організму, а так само знижує прояви сезонного авітамінозу. Дієтологи рекомендують його людям, організм яких не переносить продуктів тваринного походження і людям з проблемами травлення.
Спосіб приготування: якщо Вам потрібен 1 літр кокосового молока, то потрібно 10 ст. ложок на 1 літр води з температурою 35 – 40 градусів. У порошок лити воду поступово невеликими дозами і помішувати все до однорідної маси. А якщо Вам потрібно не багато, тоді візьміть 2 – 3 ст. ложки кокосового молока на 250 мл води.
Застосування: у кулінарії з допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати в каву замість вершків.
Склад: вершки кокосові рафинированные 20 %, глюкозний сироп, стабілізатор, емульгатори.
Харчова цінність на 100 г:
- Білки – 9,0 г
- Жири – 53,0 г
- Вуглеводи – 27,3 г
Енергетична цінність на 100 г – 688 кКал
Протипоказання: оскільки цей продукт – екзотичний, може викликати алергію. Після першого застосування – необхідно поспостерігати за реакцією організму, так само не варто зловживати сухим молоком, адже все на благо, якщо в міру.
Кокосове молоко (вершки) 50%
Країна походження: Індонезія.
Енергетична Цінність: 720 ккал.
Харчова Цінність: Білки-12г. Жири-50г. Вуглеводи-38г.
Зберігаті в сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температури 10-25 ° C і відносній вологості <75%
- Ціна: 48 ₴/100 г