
Желатин яловичий 240 bloom Туреччина
82 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Код: 62
- +380 (66) 721-68-87Відділ замовлення декору
Желатин – це унікальна харчова добавка, одержана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язку, желеподібну речовину отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок),та до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін.
Застосування желатину в кулінарії.
Желатин широко застосовується у кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, заливне, студень).
Речовина використовується також у морозиві: він запобігає утворенню кристаликів цукру в морозиві, а також впливає на процес денатурації білків.
- Ціна: 82 ₴/100 г