Молд для шоколадних плиток, зокрема для "дубайського шоколаду". Глибина форми дозволяє робити плитки з великою кількістю начинки.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Розподіліть частину розтопленого шоколаду по дну та стінкам молда тонким шаром.
3. Дайте йому деякий час охолонути. Можна покласти форму в холодильник.
4. Коли цей шар шоколаду застигне, викладіть на нього начинку так, щоб залишилось місце до края молда.
5. Покрийте начинку другою частиною розтопленого шоколаду, акуратно розрівняйте.
6. Поставте в холодильник до повного застигання.
7. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Загальний розмір молда: 11,3 х 18 х 2 см | |
Розмір виробу: 12,1 х 6,2 см, максимальна глибина - 2 см | |
Матеріал: харчовий пластик |
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Пластик |
- Ціна: 65 ₴